Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Kırsal Mahallelerden Menderes Atilla’ya büyük destek

Kırsal Mahallelerden Menderes Atilla’ya büyük destek

Ceylanpınar’ın dört bir yanında seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Demokrat Parti Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya kırsal mahallelerden de katılımlar ardı ardına geliyor. Bu kapsamda Atilla’ya destek olan Kırsal Mahallelere Aydoğru ve Gellegöç göçerleri de eklendi. Menderes Atilla’nın seçim bürosuna gelen Aydoğru ve Gellegöç sakinleri 31 Martta Ceylanpınar’ın geleceği, huzur ve kardeşlik için Atilla’ya destek olacaklarını ifade ettiler.

Katılım sağlayan mahalle sakinlerini seçim bürosu önünde karşılayan Menderes Atilla, vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Destek açıklamasında bulunan ailelere teşekkür eden Atilla, “Hiç kimsenin şüphesi olmasın 31 Mart gecesi zafer sizlerin yani inananların olacaktır.” dedi.

5 YILDA CEYLANPINAR’A HİZMET VE HUZUR HAKİM OLDU

Ceylanpınar’a 5 yılda 50 yılda gelmeyecek hizmetleri getirdiğini anlatan Menderes Atilla, “5 yıl önce Ceylanpınar’ı devraldığımızda kocaman bir köydü. Şu anda Ceylanpınar’ı kıskanıyorlar. Çünkü şu anca Ceylanpınar Antalya’nın, İzmir’in, Bursa’nın bir ilçesi görünümünde. Tabi ki bunlar bedava olmadı. Mücadele ede ede bu hizmetleri getirdik. Böylece Ceylanpınar’ı hak ettiği yere getirdik. Ama bunların yanında en önemlisi Ceylanpınar’a huzuru getirdik. Bizim gelişimizle beraber Ceylanpınar’da hizmet ve huzur hakim oldu.” dedi.

31 MART GECESİ GELDİKLERİ GİBİ GİDECEKLER

Geçmişte Ceylanpınar’a ayak basmayanların bugün halktan oy isteğini söyleyen Atilla, “Diğer tarafta toplananlar geçmişte yok oldukları gibi 31 Mart gecesi yine çil yavrusu gibi dağılacaklar. Ama Atilla, kazandığı zaman da saha da kaybettiği zaman da sahada halkıyla beraberdir. Bugün sahada dolaşanlar 5-6 yıldır vekillikten düşenler, Ceylanpınar’ın yüzünü görmeyenler 31 Mart gecesi valizlerini toplayacaklar, yine halka verdikleri sözleri unutacaklar ve Ceylanpınar’ı nasıl 6 yıldır terk ettilerse 31 Mart gecesi de aynı şekilde gidecekler. Onların arkasından gidenlere ben acıyorum. Onların arkasında gidenlere 1 Nisan sabahı sanki 1 Nisan şakası olmuş gibi etraflarına baktıklarında kimseyi göremeyecekler ve sudan çıkmış balığa dönecekler.” diye konuştu.

BİZE DESTEK OLANLARI HİÇ BİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMADIK

Atilla ailesi olarak uzun süredir siyasette olduklarını ve hiç bir zaman taraftarlarını yalnız bırakmadıklarını aktaran Atilla, “Ceylanpınar’da Atilla ailesi 60 yıldır siyasette kaybetti zaman da sahada, kazandığı zaman da sahadadır ve hiç bir zaman yandaşlarını yalnız bırakmamıştır. 1984’ten bu yana nice siyasetçiler ve partiler geldi geçti. Ama 60 yıldı Atilla ailesi halkıyla beraberdir. Yarın biz ölsek bile çocuklarımız sizinle beraber olacaktır. Hizmetin, huzurun ve kardeşliğin adresi Demokrat Parti ve Atilla ailesidir. Hep birlikte 1 Nisan’da zaferimizi kutlayacağız. Allah’ın izniyle onlara 1 Nisan şakası yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan