Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Zamanı manidar, Aday mı oluyor ?

Zamanı manidar, Aday mı oluyor ?

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Şanlıurfa Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sabahattin Cevheri,  Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi ziyaret etti.

Şanlıurfa siyaseti iyice hareketlenmeye başladı. Ak Parti’deki adayların kesinleşmesinin ardından HDP ve Saadet Partisi, bazı ilçelerdeki adaylarını açıkladı. Muhalefet partileri de adaylarını  belirlemeyi sürdürürken en son olarak da Bağımsız aday Sabahattin Cevheri,  Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi makamında ziyaret etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, sosyal medya hesabı üzerinden ,”Eski Milletvekili’miz Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Sn Sabahattin Cevheri bizleri ziyaret ettiler. Güzel Urfa’mızı konuştuk. Yaşadığımız şehre olan aidiyet duygumuzun çizeceği yola, biçeceği role hep razı olduk, bundan sonra da üstlenmemiz gereken role razıyız…”paylaşımında bulundu.

Öte yandan görüşmenin detaylarına yönelik herhangi bir açıklama yapılmadı.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan