Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Gülender Açanal’dan SKM’ye ziyaret
?????????????

Gülender Açanal’dan SKM’ye ziyaret

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Sözcüsü Ecz. Zemzem Gülender Açanal, Meclisin tatile girmesiyle birlikte geldiği memleketi Şanlıurfa’da AK Parti Şanlıurfa İl Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) ziyaret ederek, yapılan çalışmalar konusunda bilgi aldı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Z. Gülender Açanal, SKM binasının ve yapılan çalışmaların AK Partiye yakışır bir SKM olduğunu ve 31 Mart sabahı da zaferin AK Partinin olacağını söyledi.

AK Vekil Açanal’ın AK SKM ziyareti sırasında AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, SKM Başkanı Av. Bekir Kan ve AK Parti İl eski Başkanlarından Cuma Ağaç da hazır bulundu.

Herkes üzerine düşeni yapıyor

TBMM’nin tatile girmesinin ardından memleketi Şanlıurfa’ya gelerek AK Partinin seçim çalışmalarına destek olma çalışmalarını başlatan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Sözcüsü Ecz. Zemzem Gülender Açanal, “31 Mart Yerel Seçim çalışmalarımıza yön verecek olan İl SKM’yi ziyaret ederek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldık, fikir alışverişinde bulunduk. SKM Başkanımız Av. Bekir Kan, İl Başkanımız Bahattin Yıldız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Av. Zeynel Abidin Beyazgül ile bir süre sohbet edip, fikir alışverişinde bulunduk. SKM’miz seçim süresince hayırlara vesile olsun. Seçimin zaferi AK Parti olacaktır” dedi.

AK Belediyeler olarak örnek çalışmalar yapacağız

Seçim çalışmalarına destek olmaya devam edeceğini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Sözcüsü Ecz. Zemzem Gülender Açanal, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; milletimizden aldığımız güçle Türkiye’yi dünyada söz sahibi yaptık. Elde ettiğimiz bütün zaferler, bütün başarılar 81 vilayetimizin tamamının, milletimizin bize sahip çıkmasının bir sonucudur. İnşallah 31 Mart’tan sonra da çok büyük hamleler yapacağız. Türkiye’nin 81 ilinde olduğu gibi Şanlıurfa’mızda da AK Belediyeler olarak örnek çalışmalar yapacağız” diyerek AK Başkan adaylarının çalışmalarına destek olmaya geldiklerini söyledi.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan