Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / ŞUTSO’nun Kadın ve Genç Girişimciler Komiteleri Seçildi

ŞUTSO’nun Kadın ve Genç Girişimciler Komiteleri Seçildi

Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve Genç Girişimciler İcra Komitesi seçimleri dün 10.00-16.00 saatleri arasında Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği koordinasyonunda, girişimciliğin geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla Türkiye genelinde odalar ve borsalar bünyesinde faaliyetlerini yürüten, Türkiye’nin en büyük girişimci ağı TOBB Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri, Türkiye’nin 81 ilinde aynı gün ve saatte eş zamanlı olarak düzenlendi.
TOBB tarafından yeniden yapılandırılarak sayıları artan Genç ve Kadın Girişimciler Kurulları, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan seçimlerle İcra Komitesi üyelerini seçti. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’na bağlı kurul üyelerinin yer aldığı seçimlerde, daha önceden müracaatını yapan adaylar aldıkları oy sıralamasına göre asil ve yedek üyeler olarak seçildi. Kadın Girişimciler Kurulu’nda tek liste olarak Cevahir Asuman Yazmacı’nın, Ömer Dörtbudak, Ahmet Can Toprak ve İbrahim Halil Yılmaz tarafından hazırlanan 3 listenin yarıştığı Genç Girişimciler Kurulu’nda ise İbrahim Halil Yılmaz’ın hazırladığı liste kazandı.
TOBB tarafından belirlenen seçim takvimine göre Mart ayının ilk haftasında İcra Komitesi üyelerinin oyları ile 81 ilde TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu yeni başkanları seçilecek.
Şanlıurfa İli Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve Şanlıurfa İli Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ildeki kadın/genç girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla politikalar belirlenmesi, girişimcilik kültürünün Şanlıurfa’daki gençler ve kadınlar arasında gelişmesine öncülük edecekler. Ayrıca il ekonomisinin gelişmesine katkıda bulunacak sektörlerde girişimde bulunulmasına yardımcı olacak tedbirlerin belirlenmesi ve bu sektörlere genç ve kadın girişimcilerin yönlendirilmesi ve teşvik edilmesi gibi çalışmaları da yürütecekler.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan