Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Vali Erin’den Regaip Kandili Mesajı

Vali Erin’den Regaip Kandili Mesajı

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Regaip Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, mesajında;”Mübarek ramazan ayının habercisi, üç aylar olarak bilinen Recep, Şaban ve Ramazan aylarının müjdecisi olan Regaib gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Mesajında, mübarek üç ayların Şanlıurfa’ya, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini dileyen Vali Erin, “İnsanların kalplerine huzur veren, sosyal dayanışma çemberini genişleten, gönüllere ferahlık getiren ve dinimizce özel sayılan günlerden olan Regaip gecesi, aynı zamanda bizlere mübarek üç ayları da müjdelemektedir. Toplumumuzda çok özel bir yeri ve önemi olan; ellerin Yaradan’a açılacağı, nimetlere şükür, külfetlerden kurtuluş için münacaat edileceği bu özel gecede yapacağımız duaların, samimi tövbelerimizin kabul olmasını temenni ederim. Tüm Şanlıurfalı hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve İslam aleminin Regaib kandilini kutlar, bu anlamlı günün ve gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan