Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Cumhur İttifakı her geçen gün güçleniyor

Cumhur İttifakı her geçen gün güçleniyor

Seçime sayılı günler kala Harran’da cumhur ittifakına katılımlar devam ediyor. Doğu Kesmekaya Mahallesi muhtarı Ömer Akbar ve akrabaları bugün cumhur ittifakına katıldı.

Rozetlerini MHP MYK Üyesi Şanlıurfa Milletvekili Sn. İbrahim Özyavuz’un taktığı törende önemli kanaat önderleri de katıldı. Özyavuz yaptığı açıklamada ” 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakına yüzde 97 oy vererek Türkiye rekoru kıran Harran’da yeni katılımlarla cumhur ittifakı daha da güçleniyor. Bugün aramızda kanaat önderlerinden Hamit Baylan , Ali Felhan ve Cumhur İttifakı Harran Akçakale Belediye Başkan adayları ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay ve diğer dostlarımızla bizi evlerinde misafir eden Başak ailesinden Hikmet Başak, İbrahim Başak ve Mehmet Başak aramızda. Damlasu mahallesi muhtarı Hüseyin Biliz, Meclis Üyesi adayımız Ahmet Aktaş, Eğitimci Mehmet Asutay ve Mahmut Işık, Feyyaz Çiçtçi, Hadi Çiçek ve adını sayamadığımız birçok değerli isim aramızda.

Dün Demokrat Partiden istifa edip cumhur ittifağına katılan Hıdır Dönder ve ailesinden sonra bugünde Doğu Kesmekaya mahallesi muhtarı Ömer Akbar ve akrabaları cumhur ittifağına katıldı. Sizlerin gücü ve desteğiyle bu halka daha çok büyüyüp güçlenecek. Sayın Genel Başkanlarımız Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli beyin yapmış olduğu bu ittifak pazara kadar değil mezara kadar sürecektir. Bizede düşen bu ittifağa sahip çıkıp güç vermektir. “dedi

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan