Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Erdoğan’dan AK Parti’den ayrılanlara sert tepki …

Erdoğan’dan AK Parti’den ayrılanlara sert tepki …

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aday gösterilmediği için AK Parti’den ayrılanlara sert tepki gösterdi. Erdoğan: “Kazanınca ben tekrar AK Parti’ye geleceğim” diyorlar. Bu trenden inenler bir daha bu trene binemezler. Bu davada bu treni terk edenler kusura bakmasınlar.”dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, aday gösterilmediği için AK Parti’den ayrılanlara sert tepki gösterdi. Erdoğan, şunları söyledi:”Bazı tezgahlara, oyunlara sakın ha gelmeyin. Çok tezgahlar kuruluyor. Neymiş beyefendi aday olmamış. Aday olmayınca bakıyorsunuz ne dava var, ne bir şey. Menfaat neredeyse oraya gidiyor. İşte ne diyorlar, “kazanınca ben tekrar AK Parti’ye geleceğim” diyorlar.

BU TRENDEN İNENLER BİR DAHA BU TRENE BİNEMEZLER !!!

Bu davada bu treni terk edenler kusura bakmasınlar, bu can bu tende oldukça bir daha biz bu trene kabul etmeyiz. Biz bu davada kimlerle yola çıktıysak, bize ihanet etmedikleri sürece yolculuğumuza devam ederiz. Onun için emaneti emin ellere teslim ettik, yola devam ediyoruz. Siz de emanetinize sahip çıkıyor musunuz, mesele bitti. Biz milletimizi birlikle, beraberlikle, dayanışmayla geleceğe taşımak istiyoruz, bize ihanet edenlerle değil. Biz şehirlerimizi hizmetle, muhabbetle, yatırımla geliştirmek istiyoruz. Buna karşın, birileri ısrarla bölücülük fitnesini içimize sokmaya ve büyütmeye çalışıyor.”

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan