Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Açık Elektrik Panosu Ölüme Davetiye Çıkarıyor

Açık Elektrik Panosu Ölüme Davetiye Çıkarıyor

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Şanlıurfa Haliliye ilçe Merkezinin en işlek caddesinde açık vaziyette bulunan elektrik panosu tehlike arz ederek adeta ölüme davetiye çıkarıyor.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi Süleymaniye mahallesinde kapağı açık bırakılan elektrik panosu, tehlike saçıyor. Yetkililerin duyarsızlığına tepki gösteren vatandaşlar, “Kapakları açık bulunan elektrik panolarının ölüme yol açmadan önce tedbir alınıp gözden geçirilmesini istiyoruz. Uzun zamandır elektrik panosunun kapağı açıktır. Başka sokak, caddelerde de bu tür görüntülere rastlamak mümkündür. Kapağın kapatılması için illaki birilerinin ölmesi mi gerekiyor.Burada her gün onlarca çocuk oyun oynuyor, elektrik panosunun açık olması çok büyük bir tehlike saçıyor. Yetkiler biran önce elektrik panoları için önlem alsınlar.Öte yandan açık olan panolar nedeniyle çoğu zaman akşamdan sabaha kadar elektriklerimiz yok.Yetkililer buralarda biraz bakım onarım yaparak bir an evvel çözüm bulsun.” dediler.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan