Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Şutso üyeleri, 125. Yıl kan bağışı kampanyası’nda buluşuyor

Şutso üyeleri, 125. Yıl kan bağışı kampanyası’nda buluşuyor

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Üyeleri ve Odaya Kayıtlı Üyeler, 125. Yıl Kan Bağışı Kampanyası’nda buluşuyor.

ŞUTSO, Kızılay Şanlıurfa Şubesi işbirliğiyle Kızılay’a destek olmak amacıyla kan bağışı kampanyası düzenliyor. ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, kan bağışı kampanyasına katılım için ŞUTSO üyeleri başta olmak üzere tüm Şanlıurfalılara çağrıda bulundu.  Başkan Peltek, kan bağışı kampanyası ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bilindiği üzere bu yıl odamızın kuruluşunun 125.Yılı, hem bu yılın çeşitli etkinliklerle kutlanması hem Üyelerimizin sağlıklı bir yaşam sürdürmesi hem de Türk Kızılayı’nın kan ihtiyacının bir bölümünün karşılanması adına bir kan bağışı düzenlemeyi düşündük. Kan bağışı stantlarımız, 13 Mart 2019 Çarşamba günü, ŞUTSO Hizmet Binası’nda kurulacak ve 10:00 – 17:00 saatleri arasında kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır.

Bu bağlamda Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyelerimiz ve odamıza kayıtlı tüm üyelerimizi, başlattığımız kan bağışı kampanyasına destek olmak üzere kan bağışında bulunmaya davet ediyorum’ dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan