Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Başkanı AK Vekil Gülpınar, AK Başkan Aydın için destek turunda

Başkanı AK Vekil Gülpınar, AK Başkan Aydın için destek turunda

AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, 31 Mart Yerel seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın için destek çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Avrupa Birliği (AB) Uyum Komisyonu Başkanı AK Vekil Gülpınar, kendilerinin her işi istişare ile yapılmasından yana olduklarını söyledi.

 

Her türlü desteği her zaman vereceğiz

Siverek Engelliler Derneği’ni ziyaret eden TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, “Siverek’te engelli kardeşlerimizle bir araya geldik. Kardeşlerimizle sohbet ederek sorunlarını dinledik. Elimizden gelen her türlü desteği her zaman vereceğiz” diyerek AK Parti Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın’a destek istedi.

 

Meclis üye aday listesi istişarelerle tamamlandı

Hazırlanan meclis üyesi adayları listesi konusunda da hassas davrandıklarını belirten TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Vekil Gülpınar, müracaat eden adayların yanı sıra her kesime hitap edecek adayları belirlemeye gayret ettiklerini, listenin AK Parti Genel Merkezi tarafından da değerlendirildiğini ve istişarelerle tamamlandığını söyledi.

 

Seçim çalışmalarına devam

AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın, beraberinde AK Parti Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirterek, “Belediye Meclis Üye adayımız Hasan İzol’un düzenlediği Aşit (Özenlik) köyünü ziyaret ettik. Belediye meclis üye adayımız Hasan İzol ile Peynirci (Modan) köyünü,  Akarlı köyünü ziyaret ettik. 31 Mart Yerel Seçimler konusunda konuştuk, dua ve desteklerini istedik” dedi.

 

Gecemiz, gündüzümüz Siverek için

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten AK Başkan adayı Şeyhmus Aydın, “Belediye Meclis Üye adaylarımız Nurettin Bozdağ ve Murat Şirin tarafından Bablı, Alay ailesinin ev toplantısına katıldık. Türkmen, Işık ailesini ziyaret ettik. Kejanlı Güneş, İzol Dağdeviren, Karahanlı Akdemir ailelerine misafir olduk. Gecemiz, gündüzümüz Siverek için. Hız kesmeden devam diyoruz” diye konuştu.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan