Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Nihat Çiftçi: Büyükşehir Belediyesi’nin borcu 580 milyon lira

Nihat Çiftçi: Büyükşehir Belediyesi’nin borcu 580 milyon lira

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Nihat Çiftçi, basın toplantısı düzenleyerek, 3,5 yıllık hizmet dönemi hakkında bir sunum yaptı. Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi’nin 580 liralık bir borcunun bulunduğunu ifade etti. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi düzenlediği basın toplantısında, 3,5 yılda yaptıkları hizmetleri anlattı.
Cumhuriyet sosyal tesislerinde düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Genel Sekreter yardımcısı Mahmut Kırıkçı, Genel Sekreter Yardimcısı Emniyet Özçınar, ŞUSKİ Genel Müdürü Hamdi Us, Büyükşehir meclis üyeleri,Daire başkanları ile çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri yerel ve ulusal basın mensupları temsilcileri katıldı.

Belediye Başkanı Nihat Çiftçi yaptığı konuşmada, görev yaptığı 3,5 yılda çok büyük işler başardıklarını söyledi. Çiftçi şöyle devam etti:”Ben büyük sorumluluklar aldım.Büyük projelere imza attım. Herkese eşit mesafede oldum! Çok önemli hizmetler yaptık. Kimsenin Cesaret edemediği projeleri hayata geçirdik. Çok önemli kaynaklar sağladık belediyeye, şu aşamada belediyenin borcu 580 milyon lira.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan