Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / AK Aday Beyazgül ve Milletvekili Külünk Türkmen Otağında;

AK Aday Beyazgül ve Milletvekili Külünk Türkmen Otağında;

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, beraberinde AK Parti 24-25-26. Dönem Milletvekili Metin Külünk ile Türkmenler Derneğini Süleyman Şah Türkmen Otağında ziyaret ederek, 31 Mart Yerel Seçimlerde AK Partiye ve AK Başkan adalarına dua ve destek istediler.

AK Başkan adayı Av. Beyazgül, her sorunun halledilebileceğini, her soruna çözüm bulunabileceğini söyledi.

Şanlıurfa’da kısa bir süre önce kurulan ve hızlı bir şekilde oluşumunu yapan Şanlıurfa Türkmenler Derneği Başkan ve üyeleri, Türkmen Otağında ağırladıkları misafirlerine, Türkiye Devletinin ve Hükümetin her zaman yanında olduklarını belirttiler.

 

Hepimiz kardeşiz, biriz, beraberiz, diriyiz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Türkmenler Derneği Başkanı iş adamı Hasan Çay, “Çok değerli ve şerefli Türk Devletinin kurulduğu günden beri bayrağımızı ve sancağımızı bu güne kadar getirip de bize devreden Hacı Abdülkerim Münip amcamızın adına hepinize teşekkür ediyorum. Bizim derdimiz ne Türkçülüktür, ne Kürtçülüktür, ne Arapçılıktır, ne kavimciliktir. Biz çok şükür yıllardan beri bu şehrin mozaiğiyiz. Hepimiz kardeşiz, biriz, beraberiz, diriyiz. Bütün oyunlara rağmen, malum o sinsi FETO gurubunun bütün çalışmalarına rağmen biz dimdik ayaktayız, kardeşiz ve başaracağız. Onlar ne kadar bize çelme takmaya çalışırlarsa da çalışsınlar, onlar ne kadar AK Partinin içine kendi adamlarını koyarlarsa koysunlar. Sizlerle istişare ederek bu yolumuza devam edeceğiz. Benim desteğim Zeynel Abidin Beyazgül’edir ve böyle devam edecektir. Takdir size kalmış, hepinize hayırlı görev diliyorum” diye konuştu.

 

Biz esen rüzgâra göre yön değiştirmeyiz

Türkmen Otağında, Türkmen Folklor ekibinin oyunları ile karşılanan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’ün boynuna Türkmen Kaşkolu takıldı. Bir süre folklor ekibinin oyunlarını izleyen AK Başkan Av. Beyazgül, Otağda bulunan Türkmenlere hitaben konuşma yaptı.

“Hasan Çay kardeşimiz biraz önce konuşmasını bitirdi. Birkaç konuya tema edeceğim diyerek başladığı konuşmasında, “Birincisi Hasan çay kardeşim desteklerini ifade ettiler. Onun kendi asaleti ve duruşu. Ben teşekkür ediyorum. Yani Hasan çay şunu diyor; ‘Biz esen rüzgâra göre yön değiştirmeyiz. Biz dik dururuz’ diyor. Hasay Çay’ın bir özelliği daha var. Öyle gençliğinden gelen bir özellik, ele avuca sığmaz bir insan. Ama bize de böyle lazım. Bize uysal değil, ele avuca sığmayan lazım. İnşaallah biz kendisinin gönlündekileri biliyoruz ve Belediye Başkanı olduğumuz zaman o gönlündekine uygun ilişkilerimiz, irtibatlarımız devam edecektir. Değerli dostlarım, yine Hasan Çay’ın buradaki dostları benimde dostlarımdır. Bu nedenle sizleri tekrar muhabbetle bağrıma basıyorum” dedi.

 

31 Mart önemli bir seçim

AK Başkan adayı Beyazgül, konuşmasına şöyle devam etti;

“31 Mart önemli bir seçim. Bu seçim mahalli bir seçim ama 3 tane önemli bir cümle var. Bu 3 cümleyi burada tekrar etmek zorundayız. Birisi nedir? Memleket meselesi sözü. Biri Millet meselesi, biri de Beka meselesi. Bunlar öyle boşuna söylenmiş sözler değil. Mahalli seçime girerken neden millet meselesi, neden memleket meselesi, neden beka meselesi sözleri üzerinde iyice durmak lazım. Ben öyleyim, şöyle düşündüm. Hayır. Bakın her sorun halledilir, her soruna çözüm bulunur. Sorunlara çözüm bulacak irade Allah’ın izniyle bizde var. Bu güne kadar olmaz denilen her şey oldu. Bundan sonra da hiç şüpheniz olmasın. Ama bir şey olmasın. Bir şey giderse daha yerine gelmez. O nedir? Devlet. Evet; her sorunu çözeriz ama bir soru var ki o giderse bir daha çözülmez. Uzun süredir görüyoruz ki, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan hedef alınmıştır. Bu millet 81, 82 milyon onun arkasındadır. Urfa ruhumuzun sükûn bulduğu bir şehirdir” dedi.

 

Akil devletimiz yeryüzünün kuvvet merkezi olmuştur

Daha sonra konuşan ve kendisinin de Türkmen soyundan olduğunu belirten 24-25-26. Dönem İstanbul Milletvekili, Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Genel Koordinatörü Metin Külünk ise, “Yavuz Hanın, Fatih Sultan Mehmet Hanın, Orhan Beyin, Yıldırım Beyazıt’ın, velhasıl Anadolu’yu İslam’a ve Müslümanlara açan, Anadolu’muzda kıyamete dek ecdadımızla, bayrağımızla, sancağımızla kıyamete dek yaşayacağımız bu topraklarda varlığımızı güçlü olarak tutabilecek. Hepinizi sevgiyle, saygıyla, muhabbetle selamlıyorum. Üzerimde giydiğim kıyafetin sorumluluğunun farkında olarak bizde Türkmen Ocaklarının çocuğuyuz. Bizde Şanlıurfa’dan çıkmış, ailemizin bir kısmının Bozova’da yaşamış bir büyük ailenin evladıyım. Dolayısıyla sizleri bu duygularla uyarıyorum. Bu büyük yürüyüş insanlık için hak yürüyüştür. Bu büyük yürüyüş insanlık için huzur yürüyüşüdür. Çok şükür. Bu milletin bu büyük yürüyüşü Osmanlıda zirveye çıktı ve bu milleti dünyanın kuvvet merkezi ilan etti. Anadolu’da kurduğumuz Türkmen Beylerinin bu obalardan, Osmanoğlu ailesinden vücut bulmuş akil devletimiz yeryüzünün kuvvet merkezi olmuştur. Yeryüzünün güç merkezi olmuştur” şeklinde konuştu.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan