Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Ağan Her Yerde

Başkan Ağan Her Yerde

Ağan, “31 Mart bir kez daha AK Parti’nin zaferi ile sonuçlanacak. Hiçbir endişemiz yok”

Şanlıurfa / AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı genç işadamı Sait Ağan, tebrikleri kabul edemeden seçim çalışmaları kapsamında tüm halkı kucaklıyor. Partisinin büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları projelerini, kendisi de seçimin öneminini anlatan Sait Ağan, “31 Mart bir kez daha AK Parti’nin zaferi ile sonuçlanacak. Hiçbir endişemiz yok” dedi.

Ağan, 31 Mart’ın AK Parti’nin sadece Karaköprü’de değil tüm Türkiye genelinde bir kez daha zaferini ilan ettiği gün olacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevginin kendilerini diğer partilerden öne çıkardığını anlatan Ağan, “Bizler de onun izinde giden, her konuda onu model alan AK Parti ailesi olarak; halkımıza bu seçimlerin neden önemli olduğunu anlatıyoruz. Halkımız da bizi anlıyor” diye konuştu.

Sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli istişare halinde olan, partisinin kadın ve gençlik kolları ile sık sık bir araya gelerek seçim stratejisi konusunda beyin fırtınası yapan Sait Ağan, SKM ile koordineli şekilde yürüttükleri seçim çalışmalarının kendilerine moral verdiğini anlattı.

Sait Ağan, Türkiye’nin AK Parti iktidarına ihtiyacının olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Ülkemizin 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlemesi için yerelde de AK Partili yöneticilere ihtiyaç var. Gerek büyükşehir gerekse ilçe belediyeleri birbirleriyle uyumlu çalışırlarsa memleketimizde hizmetler aksamaz. AK belediyecilik hizmetleriyle Şanlıurfada yapılacak daha çok işimiz var.”

Seçim gezilerinde, Karaköprü Belediye Başkan adayı Metin Baydilli’nin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül için de oy isteyen Sait Ağan, şöyle devam etti:

“31 Mart sabahında kazanan hem Karakpörü, hem Şanlıurfamız hem de ülkemiz olacaktır. Muhalefet ne derse desin, konuları ne kadar çarpıtmaya, halkı yanıltmaya çalışırlarsa çalışsınlar halkımız iyi ile kötüyü ayırt edebilecek bilinçtedir. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bizim gibi halkın içine inseler, kentlisinden kırsalına tüm halkımızı kucaklasalar onların AK Parti iktidarının hizmetlerine doyamadıklarını anlayacaklardır. Biz halkımızın sürekli nabzını tutuyoruz. Sabahın ilk ışıklarından gece geç saatlere kadar halkımızla beraberiz. Beklentilerini ve ihtiyaçlarını biliyoruz. Belediye başkan adaylarımızın tamamı da bu ihtiyaçları giderebilecek projelerle hizmet etmeye hazır beklemektedir.”v

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan