Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Mersavi-Acar Ve Atmani Aşiretlerinden Aksoy’a Tam Destek

Mersavi-Acar Ve Atmani Aşiretlerinden Aksoy’a Tam Destek

 

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Bozova AK Parti Belediye başkan adayı Suphi Aksoy’a destekler her geçen gün artarak devam ediyor.

 

Bozova İlçesine Bağlı Taşan kırsal mahallesinden düzenlenen toplantıda Mersavi,Acar ve Atmani aşiretinin ileri gelenleri AK Parti Bozova Belediye Başkan Adayı Suphi Aksoy’a tam destek vereceklerini ifade ettiler.

 

Verilen destekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Aksoy,  “Verilen bu güçlü destek ile 31 Mart akşamı zafer AK Kadroların olacaktır”. Dedi.

 

AK Aday Aksoy,” Biz hizmet için geliyoruz. Hiçbir şekil ayrım yapmayacağız. Oy versin vermesin tüm Bozovalı hemşerilerimizin emrinde olacağız. Bozova’nın ve Bozovalıların hizmetkârı olacağız.

31 Mart günü oy verirken bir kez daha düşünmenizi istiyorum. AK Parti hizmet partisidir. Hizmeti yapacak olan AK Partidir. Bozova’nın daha yaşanabilir bir ilçe olması için, ilçemizin huzuru ve refahı için, gönül belediyeciliği için AK Parti’ye ve AK kadrolara sahip çıkalım. Bu güzel ilçemizi beraber güzelleştirelim, beraber yönetelim”. Dedi

 

 

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan