Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / AK kadrolar, AK adaylar için destek arayışında

AK kadrolar, AK adaylar için destek arayışında

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı hemşerimiz Nureddin Nebati, beraberinde AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ile birlikte Viranşehir ilçesinde AK Parti AK adayları için destek arayışlarını sürdürüyor.

Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, Allah’ın izni, vatandaşlarımızın desteği ile 31 Mart akşamı AK Partinin zaferini hep birlikte ilan edeceklerini, halkımızın hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi.

 

Projelerle ilçe esnafımızı güçlendireceğiz

31 Mart akşamı AK Partinin zaferini vatandaşlarımızla hep birlikte ilan edeceklerini belirten Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, “AK adaylarımıza destek mlaksatlı Viranşehir ilçemizde her gittiğimiz yerde vatandaşlarımızla ayaküstü de olsa hasbihal ettik. Vatandaşlarımız bizleri büyük bir teveccühle bağrına bastı. Halkımız hizmetin en iyisine layıktır. Bu uğurda gece gündüz demeden çalışacak ve halkımızın dualarını alacağız. İnşallah. Sakarya caddesi üzerindeki esnafımızı İl Başkanımız Bahattin Yıldız ve İlçe Başkanımız Ali Tekin ile birlikte ziyaret ettik. Esnafımız için hazırladığımız kısa, orta ve uzun vadedeki projelerle ilçe esnafımızı güçlendireceğiz. Esnafımız ilçemizin şah damarıdır. Her zaman esnafımızın ve emekçilerimizin yanında olacağız. Allah’ın izni ile 31 Mart akşamı Viranşehir tarih yazacak” dedi.

 

Viranşehir’in bütün sorunlarını çözmeye talibiz

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ile birlikte AK Parti ve adaylarına destek arayışlarını sürdürdüklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Millevetikil Doç. Dr. Halil Özşavlı, “Viranşehir Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya gelerek hasbihal ettik. Evet, Viranşehirli genç kardeşlerim, nasip olurda göreve gelirsek istihdamdan eğitime, spordan sosyal etkinliklere her türlü imkândan sizleri faydalandıracağız. En büyük hizmetlerle bizim dönemimizde bulacaksınız. Çünkü bende sizin gibi genç bir kardeşinizim ve sizleri en iyi anlayacak olan kişiyim. Viranşehirli gençlerimiz ile gönüllerimiz bir hedeflerimiz bir. Viranşehir Belediye Başkan adayımız Salih Ekinci bölgeyi çok iyi tanıyan bir hemşerimizdir. İlçemizi kalkındırmak konusunda dört başı mamur projeler ortaya koymuştur. Adayımızın ve projelerinin sonuna kadar arkasındayız ve Viranşehir’in bütün sorunlarını çözmeye talibiz” diye konuştu.

 

Nebati’den esnafımıza 5 milyon TL finansman desteği sözü

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcımız Nurettin Nebati, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz Doç.Dr. Halil Özşavlı, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanımız Bahattin Yıldız, Ak Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayımız Salih Ekinci, ilçe Başkanımız Ali Tekin ve Kadın Kolları Başkanımız Kadriye Barış ile beraber Kanaat Önderleri ve Muhtarlar toplantısına katıldık. Böyle güzel bir toplantıda Viranşehir’imizin bütün değerlerini bir araya getiren AK Parti Viranşehir Belediye Başkan adayımız Salih Ekinci’ye teşekkür ederiz. Yine hep birlikte Viranşehir İnşaatçılar, Marangozlar, Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret ederek esnafımızın sorun ve taleplerini dinledik. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcımız Nurettin Nebati esnafımıza 5 milyon TL finansman desteği sözü verdi. AK Parti olarak her zaman esnafımız ve emekçimizin yanındayız” diyerek her zaman vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

 

Halkımızın teveccüh ve desteğini boşa çıkarmayacağız

AK Parti Belediye Meclis adayımız İsa Üçağaç’ın Seçim Bürosunu Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı, İl Başkanı Bahattin Yıldız, İlçe Başkanı Ali Tekin ile birlikte ziyaret ettiklerini belirten AK Parti Viranşehir belediye Başkan adayı Salih Ekinci, “Allah’a hamdolsun, AK Partimize ve şahsımıza halkımızın büyük bir teveccühü var. Halkımızın bu teveccüh ve desteğini boşa çıkarmayacağız. İlçemizin kanaat Önderlerinden Nezir Öztop’u da Hazine ve Maliye Bakan Yardımcımız Nurettin Nebati, İl Başkanımız Bahattin Yıldız, İlçe Başkanımız Ali Tekin ve beraberimizdeki heyet ile ziyaret ederek dua ve desteklerini aldık. İlgi ve alakalarından ötürü Nezir Öztop Bey’e teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan