Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Bakan Yardımcısı Nebati Halfeti ve Birecik’te destek arayışında

Bakan Yardımcısı Nebati Halfeti ve Birecik’te destek arayışında

T.C Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bakan Yardımcısı Nebatinin bu günkü durağı Halfeti ve Birecik ilçeleri oldu. ‬
Her gittiği yerde sıcak ilgi ile karşılanan Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, Allah’ın izni, vatandaşlarımızın desteğiyle Şanlıurfa’nın AK Belediyecilikten yana olduğunu belirtip, “Şanlıurfa AK Parti diyor” diyerek ve 31 Mart akşamı seçim zaferini hep birlikte ilan edeceklerini söyledi.

Seçimin öneminden bahsettik
Seçim çalışmalarının ilk durağının Halfeti ilçesi olduğunu belirten Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, Halfeti ilçemizde Kanaat Önderlerimiz ve STK’larımız ile bir araya gelerek istişare ettik.‬‬ Sonrasında İlçe Yönetimi ile beraber Halfeti Kıyı esnaflarımızı ziyaret edip ve siyah gül serasını ziyaret ettikten sonra Halfeti Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü de ziyaret ederek her gittiğimiz yerde olduğu gibi seçimin öneminden bahsettik. Dua ve destek istedik. Her gittiğimiz yerde olduğu gibi Halfeti ilçesinde de vatandaşlarımız AK Parti diyor” dedi.

Halfeti ziyaretlerini Alp Tekstil Giyim Fabrikasını ziyaret ederek çalışanları ve yönetimi ile sohbet ederek son veren AK Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati ve beraberindekiler, Birecik ilçesine hareket ettiler.

Fikir alış verişinde bulundular
Halfeti’den Birecik ilçesine geçen Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati ve beraberindekiler, İl – İlçe teşkilatı ile birlikte Birecik İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler.
Bir süre karşılıklı sohbet ettikten sonra seçim çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulunan Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, AK Parti Birecik Belediye Başkan adayı Mahmut Mirkelam ile birlikte AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığını da ziyaret ederek yapılan çalışmalar konusunda bilgi alıp fikir alış verişinde bulundular.

Şer güçlerin tek düşüncesi AK Parti kaybetsin Halfeti ilçesi sakinlerinin de AK Parti dediklerini belirten T.C Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, “Bu seçim, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi seçim olmaktan çıkıp beka sorunu oldu. Şer güçlerin tek düşüncesi AK Parti kaybetsin, Cumhurbaşkanımızın gücü azalsın, dolayısıyla ümmetin sesi kısılsın. Hizmet düşünceleri zaten yok. Bilindiği gibi Müslümanların ve özellikle mazlumların tek güvendikleri, tek sığınakları Türkiye’dir. Onun için 31 Mart yerel seçimler çok önemlidir ve mutlaka AK Parti olarak hem kazanmalı hemde oylarımızı arttırmalıyız. İktidara geldiği günden beri ortaya koyduğu hizmetlerle Türkiye’ye çağ atlatan tek parti AK Parti. Dünyayı ve hayatımızı nasıl idrak ediyorsak, yaşadığımız şehirlere de öyle şekil veririz. AK Parti kadrolarının belediyelerdeki başarılarının gerisinde, halka hizmeti Hakk’a hizmet bilen bir paradigma değişikliği vardır. Belediye Başkanlarımız, şehir halkına hakim olma değil hadim olma idrakiyle görevlerini yürütecekler” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan