Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan AĞAN : “Zafer AK Partinin olacak inşaallah”

Başkan AĞAN : “Zafer AK Partinin olacak inşaallah”

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan ;, Sabahın erken saatlerinde sahaya çıkarak önce mahalle gezisi ardından esnaf ve STK ziyaretleri akşam ise onlarca ev toplantısına katılıyoruz.
Karaköprü AK Parti İlçe Başkanı Sait Ağan ve Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli ile birlikte yüzlerce seçmenle bir araya gelen Ağan , vatandaşların taleplerini dinledi ve Karaköprü’de yapılacak hizmetleri anlattı.

Göreve geldiği ilk günden itibaren toparlayacı ve hızlı seçim propagandası yapan başkan Ağan,Gerek Belediye başkan Adayı aynı zaman’da Belediye başkanı olan Metin Baydilli,Milletvekilleri Ve Karaköprü Teşkilatı ile gece gündüz yağmur çamur demeden seçim çalışmlarına hız kesmede devam ediyor.
: VATANDAŞIN HİZMETKARI OLACAĞIZ
Sait Ağan ; “ Yoğun geçen bir seçim atmosferimiz var. Sabah esnaf ve mahalle gezileri gün içinde STK toplantıları ve akşam ise ev toplantılarına katılıyoruz. Karaköprü halkı sağ olsun bizi bağrına basıyor. Milleltimiz hizmetkârı olmaya devam edeceğiz,31 Mart gecesi Allah’ın izni ile Zafer Ak Parti’nin olacak ‘’ dedi

 


Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan