Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Bülent Arınç Ceylanpınar’da seçmenlerle buluştu

Bülent Arınç Ceylanpınar’da seçmenlerle buluştu

(Ruha Haber Ajansı / RHA) 22. Dönem TBMM Başkanı ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala, AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak’ı Seçim Koordinasyon Merkezi’nde ziyaret ederek, seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Arınç’ı AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nde; AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak, AK Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek, 24. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Abdulkerim Gök, partililer ve binlerce vatandaş karşıladı.

17 yıldır kendilerine destek veren gücün hakkını vermeleri gerektiğini söyleyen Arınç, bir araya gelen diğer grupları da eleştirdi. AK Parti’nin iktidara geldikten sonra Türkiye’de birçok şeyin yapıldığını hatırlatan Arınç, şöyle konuştu:”Cumhuriyet hükümetleri döneminde yapılanların 50 mislini yaptık. Taş taş üstüne koyandan Allah razı olsun; ama biz fazlasıyla yaptık.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan