Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Demirkol: Aday gösterilmemem benim için sürpriz oldu

Demirkol: Aday gösterilmemem benim için sürpriz oldu

(Ruha Haber Ajansı / RHA) Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Görev süresi boyunca yaptıkları çalışmaları anlatan Demirkol, belediyenin hiçbir borcunun bulunmadığını belirterek mali tabloyu yazılı bir açıklamayla duyuracağının altını çizdi. Demirkol, aday gösterilmemesine yönelik kendisi sürpriz olduğunu söyledi.

Belediyeye ait gençlik merkezinde gazetecilere açıklama yapan Demirkol, belediyenin hiçbir borcunun bulunmadığını belirtti. Şanlıurfa belediyeleri arasında tek borcu bulunmayan belediye olduğunu altını çizen Demirkol, resmi rakamları yazılı bir açıklamayla açıklayacağını dile getirdi. Ayrıca Demirkol, 31 Mart yerel seçimlerinde kendisinin aday gösterilmemesini de ‘sürpriz’ olarak değerlendirdi.

Demirkol, şunları kaydetti:”Yaptığımız tesisler, bir düşüncenin mahsulüdür, bir mimari proje değil. İçine gönül koyduğumuz içine canı gönülden halkımızın memnuniyetini arzu ettiğimiz bir proje. Bu sadece bir mimari şah eser değil; bu tüm kesimleri kucaklayan tüm kesimlerin yine aynı şekilde kendi öz evladı gibi, kendi annesi, babası gibi gören bir anlayışın mahsulüdür.”

“GENÇLERE İHANET OLARAK GÖRDÜM”

Vali Konağı Caddesi’nde yapılan gençlik merkezinin belediye binası olarak değerlendirilmesi noktasında çok öneri aldıklarını belirten Demirkol,”Bu arada bize çok sayıda telkin, tavsiye ve teklif bulundu. Burayı değiştir. Belediye binası yap diye, ben amacı doğrultusunda inşa edilmiş bu tesisimizin belediye binası olarak kullanmayı gençlerimize ihanet olarak gördüm ve değiştirmedim.”dedi.

Demirkol, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan