Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Başkan Ağan’dan seçim teşekkürü

Başkan Ağan’dan seçim teşekkürü

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, “31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel Seçimlerinde sandığa gidip oy kullanan bütün Karaköprülü hemşerilerime teşekkür ediyorum, demokrasinin gereğini yaptılar.” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Karaköprü’ye Metin Baydilli’yi Belediye Başkanı seçmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Ak Parti İlçe Başkanı Ağan, Başkan Metin Baydilli ile Karaköprü’ye daha güzel Hizmetlerin geleceğini kaydetti.
“Karaköprü’nün geleceğini, belirleyen önemli bir seçimi daha demokratik bir olgunluk içinde tamamladık.” diyen Ağan, şunları söyledi:
“Karaköprümüze ve halkımız için hayırlı uğurlu olsun. Seçim kampanyası sırasında bizleri yalnız bırakmayan başta teşkilatımıza tüm gönüldaşlarımıza, yol arkadaşlarımıza, il ve ilçe yöneticilerimize, gece gündüz çalışan kadınlarımıza, gençlerimize teşekkür ediyorum. Seçime katılan herkesi ve çok yüksek bir katılımla oy kullanan tüm vatandaşlarımızı canı gönülden kutluyorum.Ak Parti ile birlikte çalışan herkese teşekkürü bir borç bilirim.”

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan