Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Eyyüpolu’nun 11 Nisan Kurutuluş Günü Kutlama Mesajı

Eyyüpolu’nun 11 Nisan Kurutuluş Günü Kutlama Mesajı

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurutuluşunun 99. Yıl dönümünü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. 11 Nisan Kurutuş günün Şanlıurfalılar için önemli bir değer ve miras olduğunu kaydeden Başkan Eyyüpoğlu,’ 11 Nisan kurutuluş mücadelesi bizlere ışık ve örnektir.’ dedi.

 

 

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurutuluşunun 99. Yıl dönümü dolayısıyla Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, 11 Nisan Şanlıurfa’nın kurutuluş gününü kutladı. Başkan Eyyüpoğlu, işgal döneminde düşmana karşı tüm imkanları ile mücadele eden şehit ve gazileri minnetle ve saygı ile anarak, emanete ilk günkü gibi sahip çıkılacağını söyledi. Eyyüpoğlu, ‘1920’nin imkan ve olanakları ile Şanlıurfalılar kendileri bir araya gelerek düşmana karşı kahramanca bir mücadele vermiştir. Bu tarihi gerçek bugün de ilk günkü gibi diridir. Şanlıurfalılar o günkü mücadele ruhu ile devleti  ve milleti ile birlik beraberlik içinde dedelerinin mirasına sıkı sıkıya sarıldığını görmek bizler için büyük bir mutluluktur. Gerçekten bir milletin var olma ve ülkesine insanına sahip çıkma mücadelesi olarak Nisan Kurtuluş Mücadelesi bizlere bir ışık ve önemli bir örnektir. Bugün bu ruhla emanete sahip çıkmaya devam ederken yeni neslimize de o günleri anlatarak kurtuluş mücadelesinin ne denli öneli olduğunu göstermek te bizlerin görevidir. Bu yüzden mücadele ruhumuzu canlı tutarak benzer işgal ve saldırılara karşı hep hazırlıklı olarak yeni neslimizin de bilinçli olmasını görmek bu mücadelenin en önemli kısmını oluşturuyor.  Bu anlamda Şanlıurfa’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümünü kutluyor, düşmana imanı ile karşı durarak kurtuluşumuzu sağlayan şehitlerimizi gazilerimizi minnetle ve saygı le anıyorum.’ Dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan