Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / İbrahim Coşkun’dan Sağduyu Çağrısı

İbrahim Coşkun’dan Sağduyu Çağrısı

(Ruha Haber Ajansı / RHA) Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, ülke gündemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sağduyu çağrısı yapan Coşkun,”Toplum olarak sağduyulu olmamız lazım. Yapılan saldırıyı kınıyor herkesi sağduyulu davranmaya davet ediyorum.”dedi.

Gebze Cezaevi önünde çekilen görüntüler ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan çirkin saldırılarla ilgili açıklama yapan Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, şunları kaydetti:”Şehit cenazeleri ile içimizin yandığı bu günlerde; Önce, Gebze Cezaevi önünde çekilen görüntüler, ardından CHP Genel Başkanı @kilicdarogluk‘a yapılan saldırı…Toplum olarak sağduyulu olmamız lazım. Yapılan saldırıyı kınıyor herkesi sağduyulu davranmaya davet ediyorum.”ifadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan