Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Davutoğlu’nun partisinin Urfa ayağında kimler var?

Davutoğlu’nun partisinin Urfa ayağında kimler var?

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun parti kuracağına kesin gözüyle bakılıyor. Birçok ilde kurucu il başkanların da belirlendiği ileri sürülüyor. Davutoğlu’nun geçtiğimiz gün yaptığı açıklamaların ardından yeni parti için günlerin sayıldığı iddia edilmişti.

Tüm Türkiye’de teşkilatlanmaya başlandığı bildirilen partinin şuna kadar 15 ilde kurucu il başkanlarını belirlediği belirtiliyor. Bu ilerin arasında Şanlıurfa’da yer alıyor. Kuruluş aşamasında olduğu ve isminin de belirlendiği ileri sürülen partinin belirlenen kurucu il başkanlarının neredeyse tamamının eski AK Parti il başkanları olduğu belirtiliyor.

Teşkilatlanmasının büyük birçoğunluğunun tamamlandığı iller arasında Şanlıurfa’da bulunuyor. Kurulacak partinin kurucu teşkilatının eski AK Parti il ve ilçe teşkilatı yöneticileri olduğu ileri sürülüyor. Bu kapsamda eski bir il başkanı olmak üzere eski il başkan yardımcılarının da aralarında olduğu eski teşkilat yöneticileri kurulacak olan yeni parti için sıkı bir çalışma yürüttükleri iddia ediliyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan