Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Şanlıurfa’da ‘Keklik’ Operasyonu

Şanlıurfa’da ‘Keklik’ Operasyonu

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Şanlıurfa’da güvenlik güçleri, bir kahvehaneye düzenledikleri operasyonda 16 kınalı keklik ele geçirildi. Keklikleri satmaya kalkan kişilere yönelik resmi işlemler yapıldı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada,“Şanlıurfa İli Eyyübiye İlçesi Pınarbaşı Mahallesi’nde bulunan bir kahvehanede kınalı keklik satışı yapıldığı ihbarı üzerine; Şanlıurfa Şube Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde; Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri, Asayiş ve Eyyübiye Karakolu ekipleri ile DKMP Şanlıurfa Şube Müdürlüğümüzden oluşan 26 kişilik bir ekiple söz konusu kahvehaneye yapılan baskın sonucu; 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu’na muhalefet ettiği tespit edilen kişiler hakkında İdari işlemler yapılmış olup, kahvehanede ele geçirilen 16 adet Kınalı Keklik koruma altına alınmıştır.” denildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan