Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / HAK-İŞ ve MEMUR-SEN Genel Başkanları basınla bir araya geldi

HAK-İŞ ve MEMUR-SEN Genel Başkanları basınla bir araya geldi

(Ruha Haber Ajansı / RHA) Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Türkiye ve Şanlıurfa’da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yapılacak program ve etkinlikler hakkında basın mensuplarına bilgi verildi.

Özel bir mekânda düzenlenen programda gazetecilere açıklama yapan Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Memur-Sen ile ortaklaşa düzenlediklerini belirterek 1 Mayıs’ı Taksim’den kurtarıp Anadolu’ya taşıdıklarını ifade etti. Arslan, Hak-İş ve Memur-Sen olarak bu konuda büyük bir görev üstlendiklerini dile getirerek,”1 Mayıs’ın normalleşmesini sağlamaya çalıştık ve bunda da başarılı olduk.” dedi.

YALÇIN: ANADOLU’NUN BÜTÜN MEYDANLARINI 1 MAYIS MEYDANI OLARAK KABUL ETTİK

Yalçın, Anadolu şehirlerinde düzenledikleri programlarla 1 Mayıs’ın bayram havasında yaşanmasına katkı sağladıklarını söyledi.

Daha sonra Yalçın ve Arslan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan