Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / HAK-İŞ ve Memur-Sen’den “kaza” ile ilgili açıklama

HAK-İŞ ve Memur-Sen’den “kaza” ile ilgili açıklama

(Ruha Haber Ajansı / RHA) HAK-İŞ Genel Sekreteri Osman Yıldız, Memur-Sen temsilcileri ve beraberlerindeki heyet, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinden, 1 Mayıs kutlamalarına katılmak üzere Şanlıurfa’ya giden işçileri taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu 5 kişi öldü, 13 kişi yaralanması ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

Sendika binasında gerçekleşen toplantıda gazetecilere açıklama yapan HAK-İŞ Genel Sekreteri Osman Yıldız, yaşanan kaza ile ilgili 2 kriz masasının kurulduğunu söyledi. Yıldız,”Bütün hazırlarımızı yerine getiriyoruz. Dün akşam saatlerinde bazı kazazadelerimizin Elbistan’a yönelik nakilleri gerçekleştirildi. 4 hastanede 13 yaralı bulunuyor. Bugün öğleden sonra defin işlemi gerçekleştirilecektir. Devlet erkanı, cenaze törenine katılacaktır. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Mola sonrası gerçekleşen bir kaza. Sürücü, olayla ilgili tutuklandı.”dedi.

“ŞOFÖR, TUTUKLANDI”

“Arkadaşlarımız kahvaltı için mola verdiler. Buraya getirdiğimiz bütün arkadaşlarımıza kahvaltı molası verdiriyorduk.” diyen Yıldız, şöyle konuştu:”Mola sonrası üyelerimiz yola çıktıklarında bir arabanın tekerinin patlaması sonucu minibüse çarpıyor. Minibüs, aldığı darbeyle takla atıyor. Sonucunda böyle bir kaza meydana geliyor. Bize verilen resmi bilgiler, bu şekilde. Şoförün tutuklu olduğunu biliyoruz. İncelemeler, devam ediyor. Bundan sonraki süreç emniyetin ve yetkililerin elinde.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan