Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Tele Düşen Halı Korkulu Anlar Yaşattı-(Videolu)

Tele Düşen Halı Korkulu Anlar Yaşattı-(Videolu)

Ruha Haber Ajansı / RHA)-Şanlıurfa’da temizlik yapılan evden elektrik telleri üzerine düşen halı korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Vatandaşların ihbarının ardından harekete geçen DEDAŞ, halıyı güvenli bir şekilde bulunduğu yerden indirerek tehlikenin büyümesini önledi.
Olay Haliliye İlçesine bağlı Bamyasuyu Mahallesi 143. Sokakta meydana geldi. Temizlik yapılan bir evden bölgeye enerji sağlayan iletkenlerin üzerine halı düştü. Dikkatsizlik ve ihmal sonucu Elektrik telleri üzerinde düşen halıyı gören vatandaşlar durumu DEDAŞ’a bildirdi. Yaşanılan durumla ilgili olarak kısa sürede olay yerine enerji şirketi ekipleri bölgenin elektriğini kesti. Sepetli araç yardımıyla ekipler tellere takılan halıyı güvenli bir şekilde bulunduğu yerden indirdi.
Öte yandan halının tellerden indirilmesi ile elektriği kesilen bölgeye yeniden enerji verilirken halının kime ait olduğu ise tespit edilemedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan