Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Fedakar nine torunlarına bakmak için yetkililerden yardım bekliyor

Fedakar nine torunlarına bakmak için yetkililerden yardım bekliyor

(Ruha Haber Ajansı / RHA) Şanlırurfa’da fedakar bir nine, torunları ve eşine bakmak için çöplerden çıkardığı malzemeleri satarak yaşam mücadelesi veriyor. Nine Fatma Kırmızıtepe (64) yetkililerden kendisine yardım yapılmasını istedi.

Eşi ve torunlarıyla bir evde yaşam mücadelesi veren Fatma Kırmızıtepe, çöplerden topladığı plastik malzemeleri satarak geçimini sağlamaya çalışıyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren sokaklara çıkan Kırmızıtepe, yetkililere çağrıda bulunarak kendisine yardım elinin uzatılmasını istiyor.

Kırmızıtepe, daha önceleri maddi durumlarının iyi olduğunu hatırlatarak, oğlunun borçlarından dolayı zor günler geçirdiklerini belirtti. Oğlunun borçlar yüzünden çocuğunun kaçtığı belirten Kırmızıtepe, 5 torunu ve eşine kendisinin baktığını belirterek gücünün ve kuvvetinin azaldığına dikkat çekti.  Kırmızı tepe, şunları kaydetti:”İki oğlumu daha önce trafik kazasında kaybettim. Bir oğlum ise yüklü bir borç bırakarak kaçtı. Şimdi, yaşlı eşim ve 5 torunuma ben bakıyorum. Oğlumun kumar borcu yüzünden evimiz ve bütün paramız gitti. Yaşım dolmadığı için yaşlılık maaşı alamıyorum. 5 torunum içim çöpleri geziyorum topladığım, plastikler, kâğıt ve bayat ekmekleri satarak geçinmeye çalışıyoruz.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan