Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Aksoy, Çat Kapı İftar Sofrasında

Başkan Aksoy, Çat Kapı İftar Sofrasında

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy eşi ile birlikte Ramazan Ayının yedinci akşamı Fevzi Çakmak Mahallesi’nde ikamet eden Toprak ailesinin İftar misafiri oldu.

Başkan Aksoy iftar sonrası yaptığı açıklamada, Ramazan ayı içerisinde farklı zamanlarda bu ziyaretleri sürdüreceğini belirterek, “İçerisinde bin aydan daha hayırlı bir geceyi barındıran bu mübarek ayda, iftar sofralarımızı bereketlendirmek, sevgi ile kardeşlik bağlarımızı güçlendirmek için daha fazla gayret göstermeliyiz. Bu anlamda ben de vatandaşlarımıza çat kapı misafir olarak iftar sofralarında onlarla birlikte olmak, ramazanın manevi hazzını vatandaşlarımızla paylaşmak istiyorum.” dedi.

İftarda Toprak ailesinin misafiri olan Başkan Aksoy sözlerini şöyle tamamladı: “Bizlere kapılarını ve gönüllerini açan, sofralarını bizimle paylaşan Toprak ailesinin değerli fertlerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Allah hepimizin niyetlerini ve ibadetlerini kabul eylesin.”

Toprak ailesi ise, Başkan Aksoy ve eşine ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan