Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Urfa ve Kırıkkale’ye şehit ateşi düştü

Urfa ve Kırıkkale’ye şehit ateşi düştü

(Ruha Haber Ajansı / RHA) Tunceli’nin Pülümür ilçesi kırsalında, güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada Jandarma Başçavuş Ferdican Altunkaş’ın (30), şehit olduğu bildirildi. Ayrıca şehit astsubayın Şanlıurfa’da görev yapan eşine akşam saatlerinde haber verildi.

Tunceli’nin Pülümür ilçesi kırsalında, güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada Jandarma Başçavuş Ferdican Altunkaş, şehit oldu. Tunceli Valiliği’nden yapılan açıklamada,”Tunceli-Pülümür Kırsalında eylem yapma hazırlığı içinde olan teröristlere yönelik İl Jandarma Komutanlığımızca başlatılan operasyon kapsamında teröristlerle çıkan sıcak temasta (1) terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bu operasyon esnasında çıkan çatışmada bir Kahraman Jandarmamız şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan Rahmet; ailesine, sevdiklerine ve Milletimize başsağlığı dileriz. Bölgede operasyon devam etmekte olup, gelişmelerden kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir. İlimizde terörist unsurların bulunmasına ve etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmalar azim ve kararlılıkla sürdürülmektedir.”denildi.

ŞEHİT ASTSUBAYIN EŞİNE DE URFA’DA HABER VERİLDİ

Ayrıca, şehit olan Jandarma Astsubay Ferdican Altunkaş’ın acı haberi Şanlıurfa’da öğretmenlik yapan eşi Özlem Altunkaş’a da verildi. Altunkaş, acı haberi duyunca gözyaşlarına boğuldu. Şehidin evine bayrak asıldı. Elazığ’da düzenlenecek törenin ardından şehidin naaşı memleketine uğurlanacak.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan