Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / İl Başkanı Yıldız: İstifa iddiaları külliyen yalandır

İl Başkanı Yıldız: İstifa iddiaları külliyen yalandır

(Ruha Haber Ajansı / RHA) AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, kendisiyle ilgili ortaya atılan iddialarla ile ilgili açıklamalarda bulundu. İstifa iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirten Yıldız, yalan yanlış bilgileri ortaya atan algıcılar hakkında da suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.

31 Mart yerel seçimlerinde Şanlıurfa’da büyük bir zafer elde eden AK Parti, sadece bir belediyeyi HDP’ye kaptırdı. Diğer bütün ilçelerde büyük zafer elden AK Parti’nin Urfa’da mimarlarından Bahattin Yıldız, tüm kamuoyunun desteğini almayı başardı.

YILDIZ: HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATACAĞIZ

İl Başkanı Yıldız, Ruha Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada,”12 belediye ile büyük başarı sağladık Şanlıurfa’da. Kamuoyunda bu tür algı ile AK Parti’yi  yıpratmak istiyorlar. Ben görevimin başındayım. Bu tür haberler algı operasyonlarıdır. Bu tür haberleri yapanlar hakkında hukuki süreci başlatacağız.”dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan