Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Urfa’dan Etiyopya’ya yardım eli uzandı

Urfa’dan Etiyopya’ya yardım eli uzandı

(Ruha Haber Ajansı / RHA) AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem, Etiyopya’da Ramazan ayında muhtaç insanlara yönelik birtakım yardım çalışmaları yürütüyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,”Etiyopya’nın Avaş bölgesindeki insanlarımıza katarakt ameliyatlarını organize ediyoruz, Bu Mübarek Ramazan ayında Cenab-ı Allah hayır sahiplerinin hayırlarını kabul etsin inşallah, Türkiye dünyaya lazım.”dedi.

Türkiye’den temin edilen adak kurbanlarını ihtiyaç sahiplerin ulaştırdıklarını belirten İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem, şunları kaydetti:”İhtiyaç sahibi ailelerle bir araya geldik. Gerçekten buradaki insanlar iftarını açacak hiçbir şeyi olmayan insanlar. Türkiye’den getirmiş olduğumuz gerek adak kurbanlarını gerekse de diğer hayırları ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kazanlarımız kaynıyor. Kardeşlerimizle birlikte iftar açtık. Bu imkanları sağlayan bütün hayırseverlere çok teşekkür ediyoruz.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan