Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Faruk Çelik’e yeni görev

Faruk Çelik’e yeni görev

(Ruha Haber Ajansı / RHA) Çalışma – Sosyal Güvenlik, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Ziraat Bankası yönetim kurulu üyeliğine getirildi.

Ziraat Bankası yönetim kurulu üyeliğine AK Parti Şanlıurfa Eski Milletvekili Faruk Çelik getirildiği bildirildi.  KAP’tan yapılan açıklamada bankanın olağan genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyelerinden Dr Ahmet Genç, Yusuf Dağcan, Hüseyin Aydın, Mahmut Kaçar, Feyzi Çutur’un görevlerine devam etmelerine, Mehmet Nihat Ömeroğlu, Serruh Kaleli, Faruk Çelik ve Yusuf Bilmez’in üç yıl süre ile yönetim kurulu üyeliğine seçilmelerine karar verildiği bildirildi.

Faruk Çelik’in kimdir?

Refah Partisi İl Başkanlığı, Fazilet Partisi Genel Başkan Yardımcılığı, AK PARTİ Kurucular Kurulu Üyeliği ve Grup Başkanvekilliği görevlerinde bulundu. 21, 22 ve 23. Dönemde Bursa, 24. Dönemde Şanlıurfa Milletvekili seçildi. 60, 61 ve 62. Hükümetlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Devlet Bakanlığı, 64 ve 65. Hükümetlerde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı görevlerini yürüttü.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan