Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / 5 Yıl Sonra Hizmet Gören Mahallelilerden Başkan Aksak´a teşekkür

5 Yıl Sonra Hizmet Gören Mahallelilerden Başkan Aksak´a teşekkür

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Ceylanpınar Belediyesi’nin ilçe genelinde başlattığı ve uzun süredir hizmet götürülmeyen mahallelere Başkan Abdullah Aksak’ın talimatıyla kilitli parke taşı döşeme işlemi gerçekleştirildi.

“HİZMETLER CUMHURİYET HALKINI MUTLU ETTİ”

Beş yıl sonra yapılan hizmetler  Cumhuriyet mahallesi halkını mutlu etti.

Ceylanpınar Belediyesi’nin ilçe genelinde başlattığı ve uzun süredir hizmet götürülmeyen mahallelere kilitli parke taşı döşeme işlemi gerçekleştirildi. Yıllardır Cumhuriyet Mahallesi yollarının çok kötü durumda olduğunu belirten mahalle halkı çalışmalardan dolayı Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak’a teşekkür Ceylanpınar Belediyesi’nin  Mahallelerinde gerçekleştirdiği bu hizmetin asla unutulmayacak bir çalışma olduğunu belirten Cumhuriyet Mahallesi sakinleri Ceylanpınar Belediyesi’nin başlattığı kilit parke taşı uygulamasına tam not verdi.

“5 YILDIR BURAYA HİÇ KİMSE HİZMET GETİRMEDİ”

Yolların yazın tozdan geçilmediğini kış aylarında çamur haline geldiğini ve bu nedenle çirkin görünen bu mahallede, artık bu sorun Başkan Abdullah Aksak’ın sayesinde sona erdiğini belirten mahalleli hizmetlerle ilgili görüşlerini aktardılar.
Mahalle sakinleri,” Mahallemiz yazın tozdan, kışın çamurdan berbat durumdaydı. Artık kurtulduk. Hem güzel bir görünüme sahip oldu. Ceylanpınar Belediyesi’nin hizmetlerinden memnunuz. 5 yıldır bu mahallede yol çalışması yapılmadı.Yeni Başkanımız Abdullah Aksak’ın talimatıyla Ceylanpınar Belediyesi mahallemize hizmet getirdi diyerek hizmetlerden dolayı Başkan Abdullah Aksak’a teşekkür ettiler.

AKSAK:”ADALETLİ BiR ŞEKİLDE, ÖTEKİLEŞTİRMEDEN,YOK SAYMADAN HİZMET EDECEĞİZ”

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Başkan Abdullah Aksak,”Cumhuriyet Mahallemizde 5 yıldır hizmet görmeyen sokaklarında kilitli parke taşı çalışmalarımız devam ediyor.Allah’ın izniyle ilçemizin dört bir yanına hizmetlerimizi adaletli bir şekilde,ötekileştirmeden,yok saymadan ulaştıracağız.Ceylanpınar Belediyesi halkın belediyesidir.”ifadelerini kullandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan