Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Bakan Soylu, Urfa’daki yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi

Bakan Soylu, Urfa’daki yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi

(Ruha Haber Ajansı / RHA) İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 31 Mart yerel seçimlerinde Şanlıurfa’da AK Parti’nin elde ettiği başarılardan bahsetti. İstanbul seçimlerine de değinen Bakan Soylu,”HDP’nin elindeki yerleri kazandık. Apo’nun memleketi Şanlıurfa’nın Halfeti’sine kadar bugüne kadar kazamadığımız yerleri kazandık. Ama biz İstanbul’da seçimi kaybetmedik.”dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) hizmet binasında belediye çalışanlarıyla bir araya gelen Soylu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, işçilerin sorunlarını dinledi. Şanlıurfa’da seçim başarılarına da değinen Bakan Soylu, şunları kaydetti:”Giresun’dan Zonguldak’a kadar hiç kazanamadığımız yerleri kazandık. Daha önce kaybettiğimiz yerleri kazandık. HDP’nin elindeki yerleri kazandık. Apo’nun memleketi Şanlıurfa’nın Halfeti’sine kadar bugüne kadar kazamadığımız yerleri kazandık.

BİZ İSTANBUL’DA SEÇİMİ KAYBETMEDİK

Ben hayatımda böyle seçim görmedim. 207 oyu Binali ağabeyin karşı tarafa yazılabiliyor. Bir sandıkta olsa sehven, 1-2 sandıkta olsa yorgunluktur, 3 sandıkta olsa 2’si sehven biri cambazlıktan dersin… Ama 100’e yakın sandıkta, İstanbul’un her tarafında bir organizasyon olduğu açık. Yedirebilirseniz yedirin dediler.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan