Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Gelinine ‘diş fırçası’ fırlatan kaynanaya hapis cezası

Gelinine ‘diş fırçası’ fırlatan kaynanaya hapis cezası

(Ruha Haber Ajansı / RHA) Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde tartıştığı gelinine diş fırçası fırlatan kaynanaya hapis cezası verildi.

Şiddet olayı, 3 ay önce Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana geldi. Kocası ve kaynanası şiddet gördüğü iddiasıyla savcılığa şikayette bulunan H.Ç, şikayeti kabul edildi. Soruşturma başlatan adli merciler, zanlılar hakkında “basit yaralama” suçundan 1,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının da müdahil olduğu davanın karar duruşmasında, H.Ç’nin eşi C.Ç’ye de 112 gün hapis karşılığı para cezası verilerek hükmün açıklanması geri bırakıldığı açıklandı.

2.Ceza Dairesinde yeniden yapılan yargılamada, kayınvalidenin gelinine fırlattığı diş fırçasını Türk Ceza Kanunu’nuna göre silah olarak değerlendirdi mahkeme. S.B’ye basit yaralama suçundan 120 gün hapis cezası verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan