Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / STK’lar 650 yetimi sevindirdi

STK’lar 650 yetimi sevindirdi

(Ruha Haber Ajansı / RHA) Şanlıurfa’da sivil toplum kuruluşları, 650 Suriyeli ve Türk yetim misafire iftar verdi.

Özel bir mekânda düzenlenen programda 650 Suriyeli ve Türkiyeli yetim misafirin katıldığı iftar programı Kuranı Kerim tilaveti ile başladı. Dernek Başkanı Ahmet Çiftçi, Anadolu Platformu Genel Başkanı Turgay Aldemir ve Rahmet Derneği Ammar’ın …. konuşmaları ile başladı. STK temsilcilerinin ve Kurum Müdürlerinin de katıldığı program çocukların oyunları ile geceye ayrı bir renk kattı.

Günyüzü Derneği Başkanı Veysel Toprak, Şanlıurfa’da yaklaşık 10 yıldır Suriyeli mazlumlara yardım etmeye çalıştıklarını söyledi. Toprak,”Yerli ve Suriyeli ailelerimize yardımlarımız özellikle ramazan ayı içerisinde olmak üzere yıl içerisinde devam ediyor. Bu arada isteğimiz gönlü kırık, mazlum dediğimiz yetim ailelerimize, hem yerli hem de Suriyeli olmak üzere onlarla bu bayram üzeri ekmeğimizi, sevgimizi paylaşmak için bu programı düzenledik. O mazlumların yüreğine bir nebze olsun mutluluk vermek adına bir mutluluk yaşamak istedik. 650 yetimimize burada iftar yemeği verildi. Yetim ailelerimiz sevindi. Burada dernekteki gönüldaşlarımızla birlikte çaba göstererek bunu güzel bir şekilde sergiledik.”dedi.

Çölyak Dernek Başkanı Hasan Doğan da emeği geçenlere teşekkür etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan