Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Adayı Yılmaz’dan Şanlıurfaspor’a Büyük Müjde !

Başkan Adayı Yılmaz’dan Şanlıurfaspor’a Büyük Müjde !

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Şanlıurfaspor olağanüstü kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıklayan Mehmet Yılmaz Şanlıurfaspor’un futbolcu alacaklarından dolayı karşı karşıya kaldığı puan silme cezası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan adayı Yılmaz, Şanlıurfaspor’un Futbolcu alacaklarından dolayı puan silme cezasına gönlünün razı olmadığını Şanlıurfaspor’un ceza almaması için pazartesi günü 362 Bin TL’yi FIFA’ya kendi şahsi hesabından yatıracağının müjdesini verdi.

Şanlıurfaspor 2016 sezonunda Slovenya’nın Koper takımından kalecilik yapan Vjekoslav Tomic ile 2 yıllığına ve Romanya’nın Dinamo Bükreş takımında oynayan Ovidiu Andrei Marc ile de 3 yılığına anlaşan Şanlıurfaspor kısa bir süre sonra bu futbolcular ile yollarını ayırmıştı.

Başkan Adayı Yılmaz Müjdeyi Verdi..

Şanlıurfaspor, Pazartesi gününe kadar Ovidiu Andrei Marc ile Vjekoslav Tomic’e olan borçlarından dolayı ödeme yapmaması durumunda FIFA’dan 6 puan silme cezası ile karşı karşıya kalacaktı. İki futbolcuya ödenecek ücret toplam 362 bin TL’yi Şanlıurfaspor başkan yardımcısı ve Başkan adayı İş Adamı Mehmet Yılmaz şahsi hesabından pazartesi 362 Bin TL’yi yaptıracağını açıkladı.

Böyle bir olumsuzlukta Şanlıurfaspor’da yeni sezon öncesi lige eksi 6 puanla başlayacaktı.Şanlıurfaspor başkan adayı Mehmet Yılmaz Sosyal Medyada Paylaşılan Ödeme İle İlgili şu açıklamayı yaptı,”Bir Şanlıurfaspor Seveni Olarak Puan Silme Cezasına Gönlüm Razı Değil Pazartesi Günü Ödenmesi Gereken 362,000 TL Ödemeyi Şahsen Karışılayarak Ödeyeceğimi Burdan Beyan Etmek İsterim Kamuoyuna Duyurulur Saygılarımla…”ifadelerini kullandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan