Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Siverek’teki Olayla ilgili Tutuklananların Sayısı 5’e Yükseldi

Siverek’teki Olayla ilgili Tutuklananların Sayısı 5’e Yükseldi

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Siverek’teki olayla ilgili tutuklu sayısı 5’e yükseldi.

15 Haziran’da Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada 6 kişinin yaşamını yitirdiği ve 6 kişinin de yaralandığı silahlı kavgada daha önce 3 kişi tutuklanmıştı.Şanlıurfa Valiliği yaptığı yazılı açıklamada olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında yeniden gözaltına alınan ve bugün mahkemeye çıkarılan 2 kişi daha böylece tutuklananların sayısı beşe yükseldi.

Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada;”İlimiz Siverek ilçesine bağlı Çeltik Mahallesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle aynı aileye mensup taraflar arasında çıkan ve altı (6) vatandaşımızın hayatını kaybettiği olayla ilgili olarak yürütülen adli soruşturma kapsamında; 19 Haziran 2019 günü adliyeye sevk edilen iki (2) şüpheli daha adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konmuştur. Böylece etkin bir şekilde yürütülen adli soruşturma kapsamında bugüne kadar tutuklanan kişi sayısı beşe yükselmiştir. Hukuk içinde, tarafsız ve bağımsız bir şekilde yürütülen adli ve idari soruşturmaları olumsuz etkilemeye yönelik gerçeği yansıtmayan haber ve yorumlara itibar edilmemesi, süreç ile ilgili gelişmelerin, Valiliğimiz ve Siverek Cumhuriyet Başsavcılığımızdan düzenli olarak yapılacak açıklamalar takip edilerek öğrenilmesi önem arz etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”ifadelerine yer verildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan