Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Özhaseki: Urfa’nın sorunlarını bakanlarla görüşeceğiz (VİDEO)

Özhaseki: Urfa’nın sorunlarını bakanlarla görüşeceğiz (VİDEO)

(Ruha Haber Ajansı – RHA) AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkanı Mehmet Özhaseki, Yerel Yönetimler Toplantısı için Şanlıurfa’ya geldi. Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Özhaseki, kenttin sorunlarını ilgililerden dinlediklerini belirtti.

Şeref Salonu’nda gazetecilere açıklama yapan Özhaseki, Şanlıurfa’nın projelerini ve sorunlarını masaya yatıracaklarının altını çizdi. Özhaseki, “Özellikle yerel yönetimler birimi olarak biz AK Parti’de aldığımız kararlarda belirli merkezlerde bu toplantıyı yapıp çevredeki belediye başkanlarımızla ilgili yapacağımız tasarrufları, burada görüşeceğimiz konular tespit ederken bir taraftan da gittiğimiz şehre faydamız olsun diye gayret ediyoruz.”diye konuştu.

‘BAKANLARLA SORUNLARI BİREBİR GÖRÜŞECEĞİZ’

Şanlıurfa’da bakanları ağırlayacaklarını ifade eden Özhaseki,”Biz de burada 3 gün boyunca toplantılar yapacağız. Mevzuat eğitimi, halkla ilişkiler bölümü ve bizim AK Parti olarak prensiplerimizi de tek tek anlatmaya çalışacağız. Belediye başkanlarımızı yarın gelecek 10 kadar Bakan ile karşı karşıya getirip, sorunları birebir görüştüreceğiz.”ifadelerine yer verdi.

‘ŞANLIURFA’NIN ÖNEMLİ PROJELERİNİ MASAYA YATIRACAĞIZ’

Yerel seçimlerde Şanlıurfa halkına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Özhaseki,”Tecrübeli belediye başkanlarımız ile Şanlıurfa’nın projelerini görüşeceğiz. Şehri geleceğe taşıyacak olan projelere nasıl imza atarız bunları görüşeceğiz. Öncelikle başkanımızı tebrik ederiz, Şanlıurfalı hemşerilerimize teşekkür ederiz. Bu seçimlerde 1 ilçemiz hariç, tamamında bize güvendiler.

‘TEMEL HEDEFİMİZ VATANDAŞIN VERDİĞİ OYLARI HELAL ETTİRMEK’

Şimdi hepimize düşen vatandaşın bu güvenini boşa çıkarmamak, onların verdiği oyları helal ettirmek. Bunun için de çaba, düşünme, konuşma gerekiyor. Hiçbir başarı tesadüf olmaz. Bakan arkadaşlarımızı arayarak bu işleri nasıl yapabileceğimiz birebir konuştuk. Bazıları ile bayramdan sonra için randevulaştık. Şanlıurfamız için belki hayati derecede önemli olan, nefes almasını sağlayacak olan askeri projeleri, üniversite ile ilgili projeleri, dere projesi, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili tek tek konuştuk. İnşallah faydalı olur. Şanlıurfa’yı aşk mesafesinde seven bir kardeşiniz olarak bana bir şey düşüyorsa Ankara’dan, Bakanlıklardan yapmaya hazırım. Zeynel Başkanı tanırım. Dürüstlüğünü, çalışkanlığını bilirim. Şimdi onu burada başarılı etmek için elimizden geleni yapacağız.”ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN BEYAZGÜL: BELEDİYEMİZİN PROJELERİNİ GÖRÜŞTÜK

Açıklamada ilk olarak Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin Şanlıurfa’ya ayrı bir öncelik tanıdığını belirten ve kendisine teşekkür eden Başkan Beyazgül, “2-3-4 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantımız için sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki, Şanlıurfa’da. Bu akşam itibariyle toplantılarımız başlayacak. Sayın Bakanımız Ve Yerel Yönetimler Başkanımız tecrübeli, duayen bir isim. Toplantı öncesinde Şanlıurfa’mıza gelerek şehrimizin sorunlarını görüşmek ve çözüm üretmek noktasında bizimle toplantılar gerçekleştirdi. Bu bizim için bir kazanç. Bugün belediyemizde projelerimizi görüştük. Halkımızın talebi olan projelerimizi görüştük. Bunlar içerisinde askeriyenin yeri, Karakoyun ile ilgili yer, millet bahçesi olabilecek alanlar, Eyyübiye’ye ilişkin sorunları görüştük. Kendisi de bu konularda bilgi sahibiydi. Ancak çözüm noktasında neler yapılabileceği zaman içerisinde mümkün olacak. Kendisi bizim başkanımız, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız, Çevre ve Şehircilik Bakanımız, tecrübesinden faydalanmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Daha sonra katılımcılar, basın mensuplarının sorunlarını yanıtladı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan