Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / STK’lar turnuvasının şampiyonu belli oldu

STK’lar turnuvasının şampiyonu belli oldu

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Şanlıurfa STK’ları Gençlik Platformunun düzenlemiş olduğu gençler arası futbol turnuvasının final maçı dün akşam oynandı. Turnuvada Genç Önder, Şanlıurfa B.Ş.B Gençlik Meclisini 5-3 mağlup ederek şampiyon oldu. Şanlıurfa B.Ş.B Gençlik Meclisi de ikinci oldu.

Şampiyon takıma kupa ve madalyalarını milli hakem Serdar Tatlı ve İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer verdi. Gençlik Platformundaki dernek başkanları ve misafirler, bütün futbolcuları tebrik etti ve bu organizasyonun gençler arasındaki kardeşlik bağı için çok önemli olduğunu söyledi. Platform sözcüsü çalışmalarda emeği geçen tüm kardeşlere teşekkür etti, tatlı ikramında sonra program sona erdi.

GENÇLİK PLATFORMU, ETKİNLİKLERİNİ SÜRDÜRMEYİ HEDEFLİYOR …

Her ay bir etkinlikle gençleri bir araya getiren çalışmalar yapmakta olup bu çalışmalarla gençler arasındaki manevi ve inanç bağlarını güçlendirmeye çalışmakta ve gençlere ümmet bilinci vermeyi hedefliyor..

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan