Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Ağan; Bizim İşimiz Hizmet Gücümüz Millet”

Ağan; Bizim İşimiz Hizmet Gücümüz Millet”

Başkan Ağan, burada gerçekleştirdiği temaslar ile Karaköprü de yaşanana sorun ve çözümler için temaslarını sürdürmeye devam ediyor.

Sait Ağan Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraber TEİAŞ İşletme Müdürü Sn. İbrahim Halil Kara’yı makamında ziyaret ederek,Maşuk Tokide yapılan Mobil Trafo hakkın’da bilgi alıp hasbîhal Etti.Daha sonra Ş.Urfa Göç İdaresi Müdürü Sn.Fatih Işık’ı makamında ziyaret edip,İlimize göç eden Muhacirler hakkında bilgi alıp hasbîhal Etti.
Ağan :”Karaköprümüzü ortak akıl yönetim anlayışı ile geliştiriyoruz” dedi.
Karaköprümüzü daha güzel günlere götürmek adına kararlı bir şekilde mücadele ve çalışmalarının son süraat devam ettiğini belirterek, “İşimiz hizmet, gücümüz millet” diyerek çalışmalarını devam ettireceklerini söyledi.
“Karaköprümüzü ortak akıl yönetim anlayışı ile geliştiriyoruz” dedi.

Polat Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti.
MKYK üyesi Vildan Polat, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanlığının Yönetim kurulu toplantısına katıldı., Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan ile birlikte Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde yapılan çalışmalar ve yapılacak hizmetler hakın’da parti teşkilatı ile sohbet eden Polat ; ‘’ Ak Partimiz her zaman olduğu gibi halkın ve hakkın yanında olmaya devam edecek dedi.
Polat ‘’ “Bu kutlu davaya hizmet eden, emek veren herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.’’

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan