Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Viranşehir’de Kurban Bayramı Öncesi Mezarlıklarda Temizlik Hizmeti

Viranşehir’de Kurban Bayramı Öncesi Mezarlıklarda Temizlik Hizmeti

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle vatandaşların hizmet alanında herhangi bir sorun yaşamaması için Viranşehir belediyemiz kolları sıvadı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait Mezarlıklar koordineli çalışma adına Park Bahçe Müdürlüğümüz tarafından temizlenmeye başlandı. Yaklaşan Kurban Bayramında mezarlıkları ziyaret edecek olan vatandaşların temiz ve hijyen bir ortamda ziyaretlerini yapmaları için her türlü tedbir alındı.
Belediye Başkanımız Salih ekinci konu ile ilgili yaptığı açıklamada” Büyükşehir Belediyesi ve Viranşehir Belediyesi olarak koordineli çalışma adına Büyükşehir belediyemize ait olan mezarlıklarda Kurban Bayramı öncesi temizlik, bakım ve onarım işlerini yapıyoruz. Her ne kadar Büyükşehir Belediyesine ait olsa da sonuçta Viranşehir bizim memleketimiz ve bizler memleketimize hizmet etme adına var gücümüzle çalışacağız. Daha iyi ve yaşanılabilir bir Viranşehir için Belediye birimleri olarak her daim hizmet etmek için elimizden gelen tüm imkanlarımızı kullanacağız” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan