Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Albayrak’tan Kurban Bayramı Mesajı

Albayrak’tan Kurban Bayramı Mesajı

Halfeti Belediye Başkanı Şeref ALBAYRAK, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
ALBAYRAK, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, kurbanın Allah’a yaklaşmak için bir vesile olduğunu ifade etti.
“Bayramlar sevincin, mutluluğun, yakınlaşma ve dayanışmanın yaşandığı özel günler olduğunu belirten ALBAYRAK, Kurban ibadeti, Allah’a kulluğu, yakınlığı, teslimiyeti ve takvayı ifade eder. Bu idrakle kavuştuğumuz Kurban Bayramı’nın birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin pekişmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Bayram vesilesiyle kırgınlıkların, küskünlüklerin unutulduğu; sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşmanın yoğun olarak yaşandığı mutlu ve huzurlu bir bayram yaşamamızı diliyorum. Bu duygularla başta şehit ve gazi ailelerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, Kurban Bayramı’nın milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum.” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan