Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Jandarma’dan Uyuşturucu Operasyonu:3 Gözaltı

Jandarma’dan Uyuşturucu Operasyonu:3 Gözaltı

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen 4 ayrı operasyonda 4 Kilo 450 Gram Kubar esrar ele geçirildi.3 şüpheli gözaltına alındı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince il genelinde gerçekleştirilen 4 ayrı operasyonda 4 kilo 450 gram kubar esrar ve 4 bin 198 hint keneviri ele geçirildi.olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

Yapılan açıklamada:”Kaçakçılık ve uyuşturucu ile mücadelede gereken bütün önlemleri en iyi şekilde alan Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca, 10-19 Ağustos 2019 tarihleri arasında, Şanlıurfa il genelinde icra edilen 4 ayrı operasyonda, 4.450 gram kubar esrar maddesi ile birlikte 4.198 kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir.
Yapılan operasyonlarda 3 şüpheli şahıs yakalanmış olup, 1 şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna gönderilmiştir.Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”denildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan