Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Özcan: Çiftçilerimizin sorunu bizim sorunumuzdur

Özcan: Çiftçilerimizin sorunu bizim sorunumuzdur

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Şanlıurfa’da çiftçiler isyan bayrağını kaldırdı. Tepkilerini ortaya koyan çiftçilerin sesine AK Parti Şanlıurfa Millvekili Halil Özcan ve Vali Abdullah Erin, ses verdi. Vekil Özcan,”Çifçilerimizin sorunu bizim sorunumuzdur. Her zamanki gibi Popülist söylem ve davranışlardan uzak bir şekilde gerçekçi çözüm odaklı çalışmalarımız sürecektir.”dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,“Her zaman çiftçilerimizin yanında olduk hepte olacağız. Pazartesinden bu yana ( Harran çatında yol kapatmadan önce) ziraat oda başkanlarıyla irtibattaydık. Gıda, Tarım ve Hayvancılık ile Gümrük ve Ticaret bakanlarımız Ankara dışındaydı. İlk fırsatta görüşüp pamuk üreticilerimizin fiyat konusunda mağdur edilmemesi için girişimlerimiz devam edecektir. 1 aydır çiftçilerimizle iç içeydik. Onların sorunlarını iyi bilenlerdeniz. Gümrük ve Ticaret bakanlığımızdan pamuk ithalatında bir kaç aylık kota konmasını  ve Çukobirliğin desteklenmesini talep edeceğiz. Tarım Bakanlığımızdan da Tarım ilaçlamalarının azaltılması için çalışmaların yürütülmesini, denetlenmesi çiftçilerimizin girdileriyle fiyatların orantılı olmasını talep edeceğiz . Çiftçilerimizin fırsatçıların eline düşmemesi için çifçilerimizin yanında olacağız. Bir çok ziyaret gerçekleştirdik her ziyaretimizde çifçilerimiz sorunlarını dile getirdi. Bizde takipçisi olacağımızı söyledik. Gelir gelmezde girişimlerimiz oldu. Çifçilerimizin sorunu bizim sorunumuzdur. Her zamanki gibi Popülist söylem ve davranışlardan uzak bir şekilde gerçekçi çözüm odaklı çalışmalarımız sürecektir. Çifçilerimize saygıyla duyurulur.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan