Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Yaz okulu öğrencileri belgelerini ilçe müdüründen aldı

Yaz okulu öğrencileri belgelerini ilçe müdüründen aldı

Viranşehir Dumlupınar Ortaokulunda Yaz okulu faaliyetlerine katılan Türk ve Suriyeli çocuklara katılım belgesi verildi. Belgelerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut’un elinden alan çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.


Viranşehir Dumlupınar Ortaokulu, yaz döneminde de eğitim faaliyetlerini sürdürerek, ana sınıfı, ÇATOM projesi ve Suriyelilere okuma yazma eğitimi olmak üzere 3 farklı dalda öğrencilerin yaz aylarını dolu dolu geçirmesini sağladı.
Etkinliklerin sona ermesiyle birlikte öğrenciler için katılım belgesi verme etkinliği düzenlendi. Bu etkinliğe katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut, öğrencilerle sohbet ederek, keyifli vakit geçirdi.
Okulda düzenlenen yaz okulu faaliyetlerine 3 aylık zaman diliminde toplamda 98 öğrenci katılarak eğitim gördü. Faaliyetlere katılarak başarılı olan öğrencilere katılım belgesi verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut ve okul müdürü Mehmet Burhan Öztemel, öğrencilere katılım belgelerini vererek sevinçlerine ortak oldu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan