Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Mağdurları FETÖ’cüsünüz diyerek dolandırmaya kalktılar

Mağdurları FETÖ’cüsünüz diyerek dolandırmaya kalktılar

(Ruha Haber Ajansı- RHA) Telefon dolandırıcılarının en son ki durağı İzmir’in Çeşmesi oldu. Dolandırıcılar, bir aileye arayarak kendilerinin FETÖ Terör Örgütüyle bağlantılı olduklarını, bu suçtan kurtulmaları için de evlerini satarak paralarını bir eve getirmelerini istedi. Olaydan haberdar olan polis, düzenlediği operasyonla telefon dolandırıcılarını kıskıvrak yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, dolandırıcılık ihbarı üzerine harekete geçen emniyet güçleri, Çeşme’nin Çiftlik Mahallesi’nde oturan Y.S. ve F.S.’yi arayarak, FETÖ-PDY terör örgütüyle bağlantılı olduklarını ve terör örgütü üyelerine yapılacak operasyon için gerekli yardımın yapılmasını istediler. Dolandırıcıları takibe alan emniyet güçleri, Şanlıurfa doğumlu T.D.’nin parayı almak üzere eve gelmesi üzerine, suçüstü yaparak, zanlıyı kıskıvrak yakaladı. Soruşturma sürüyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan