Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Müdür Karakeçili’den 2019-2020 Eğitim-Öğretim açıklaması

Müdür Karakeçili’den 2019-2020 Eğitim-Öğretim açıklaması

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Bozova İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Nurullah Karakeçili, 2019-2020 Eğitim – Öğretim yılı kapsamında mesaj yayınladı. Karakeçili,”2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının verimli geçmesini temenni eder; sevgi, saygı ve başarı dileklerimi sunarım.”dedi.

Karakeçili, yaptığı yazılı açıklamada,”Değerli Öğretmenler, Sayın Velilerimiz ve Sevgili Öğrenciler! Güzel bir tatilin ardından 9 Eylül 2019 Pazartesi günü yeni eğitim-öğretim yılına huzur ve güven içinde “geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Araştırıp sorgulama yeteneğine sahip, bilgi üretebilen ve bilimsel gelişmeleri takip edebilen nesiller yetiştirmek adına yeni bir heyecanla değerlendirilmesi gereken yeni eğitim öğretim dönemi, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefi doğrultusunda en önemli basamağın nitelikli bir eğitim olduğundan hareketle, çocuklarımızın pozitif bilimleri kavramasının yanı sıra, milli ve manevi değerlerini öğrenme ve içselleştirmesi anlamında da iyi bir fırsat olarak görülmelidir. Bu anlamda yavrularımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir.

Gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurabilmemiz için bilgi ve donanıma sahip olmamız gerektiğinin bilincinde olarak çocuklarımıza özenli eğitim ve öğretim sunmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle değerli öğretmenlerimizin, tüm eğitim çalışanlarının, sevgili öğrencilerimizin ve ailelerimizin 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının verimli geçmesini temenni eder; sevgi, saygı ve başarı dileklerimi sunarım.”ifadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan