Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / İlçe Milli Eğitim Müdürü Karakeçili’den Kazar’a ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

İlçe Milli Eğitim Müdürü Karakeçili’den Kazar’a ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Bozova İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurullah Karakeçili ve beraberinde şube müdürleri ve Halk eğitim merkezi yöneticilerinin de bulunduğu heyet Bozova Kaymakamı Halil İbrahim Kazar’ı makamında ziyaret ettiler.

Bozova İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurullah Karakeçili ve beraberindeki heyet Bozova Kaymakamı Hailil İbrahim Kazar’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Bozova İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurullah Karakeçili beraberinde İlçe Milli Eğitim şube Müdürleri ve Halk eğitim merkezi yöneticileri ile Bozova Kaymakamı Hailil İbrahim Kazar’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında ilçe Milli Eğitim Müdürü Karakeçili Kaymakam Halil İbrahim Kazar’a kurum adına hayırlı olsun dileklerini ileterek, Bozova´nın eğitimi değerlendirilerek, ülkemizin mutlu yarınlara ulaşması için eğitimin ne kadar önemli olduğu üzerinde duruldu.

İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Kazar ise, Kaymakamlık olarak eğitime ellerinden gelen her türlü katkıyı sağlayacaklarını belirtti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan